Év Terméke Díjat* nyertek a JimJams Beauty termékei

Idén tavasszal innovációs termékdíjazási megmérettetésen bizonyított a JimJams Beauty. A márkához tartozó 4 népszerű termék a JimJams Vibrasonic arctisztító szett, JimJams Ultrasonic Bőrfiatalaító szett, JimJams Clean & Matt Fekete szappan és a JimJams Aloe Hyaluron Extra aktiváló liposzómás gél elnyerte az Év terméke díj 2016. kitüntetést.

A díjat a GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján „ A Professzionális bőrápolás kategóriában” nyerte el a márka termékei. 

Az elismerést, Szóráth Tamás cégvezető ünnepélyes keretek között március 22-én vehette át.

A Product of the Year a világ egyik legjelentősebb innovatív termékeket díjazó rendszere, amely a fogyasztók döntésén alapul. Hazánkban 2012-ben indult útjára. A programba a gyártók és forgalmazók nevezhetik új, és innovatív termékeiket különböző kategóriában. 

A nevezett termék lehet: 

  • teljesen új, egyedi, innovatív termék 
  • már korábban is piacon lévő, de megújult – a fogyasztók számára értékelhető innovációt hordozó termék.

A nevezést követően olyan új és innovatív terméket díjaznak a fogyasztók, melyek a zsűrizésen túljutva, 2014. január 1. és 2015. június 30. között kerültek bevezetésre a hazai piacra, és megtalálhatóak a hazai üzletek polcain. 

A Professzionális bőrápolás  kategóriában 15 évnél idősebb városi lakosság körében,  2000 fős minta alapján végezték a felmérést. 100 kipróbálóból 92 volt elégedett a JimJams Beauty termékekkel. 

Örömünkre szolgál az elismerés, hisszük, hogy a vásárlók felé a díj minőségi és megbízhatósági garanciát biztosít. 

 *A Professzionális bőrápolás kategória győztese. A GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján.

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK