Szakértő válaszol

Szakértő válaszol

Kérdésed van a JimJams termékekkel kapcsolatban?
Szeretnél bővebb felvilágosítást kapni egyes termékeinkről?

A ’Szakértő válaszol’ oldal arra hivatott, hogy segítséget nyújtson, ezért szeretettel várjuk kérdéseid!
Miután megírtad kérdésed, add meg e-mail címed, keresztneved és életkorod, a mezők kitöltése kötelező. Mivel e-mail címed sehol nem kerül publikálásra, így gyakorlatilag anonim maradhatsz az oldal látogatói előtt és felteheted azon kérdéseid is, amikhez esetleg máshol eddig nem volt bátorságod.

Kérdésem beküldésével a lent megadott adataim kezeléséhez és közzétételéhez hozzájárulok, az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

  Eddig megválaszolt kérdések

  Használom az Önöktől vásárolt JimJams Beauty Ultrasonic Bőrfiatalító készüléket. A használati útmutatóban felsorolták, hogy milyen esetekben ne alkalmazzuk…szív felett..stb. Ott nem tüntették fel, hogy implantátum felett sem szabad használni. A dobozán viszont szerepel a felsorolások között. Nekem mindkét oldalon van fog implantátum. Akkor most használhatom a készüléket vagy nem? Mennyire ártalmas? Hiába vásároltam meg?

  beküldte: Erzsébet életkor: 61

  Kedves Erzsébet!

  Mindenekelőtt köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával termékünket!
  Az ultrahangos készülékeknél a fémimplantátumok azért tartoznak a ellenjavallatok közé, mivel az ultrahangos hullámok az eltérő szöveti ellenállás miatt felmelegíthetik azokat. Ez azt jelenti, hogy míg az ultrahang hullámok a lágyabb vízszerű anyagokban könnyebben, addig a sűrűbb szövetekben nehezebben haladnak előre. Így például a zsírszövetben is tapasztalható fokozott szöveti felmelegedés a kezelések közben. A fémek ilyen szempontból kritikusak, mivel olyan közeget jelentenek, melyen az ultrahangos hullámok nem tudnak átjutni, így felmelegíthetik azokat.

  A fentiek azonban fokozottan csak a folyamatos ultrahang üzemmódokra vonatkoznak. Ezt a készülék használati utasításában jelzett 3-as számmal jelzett gombbal azonban meg lehet változtatni pulzáló üzemmódra. Erről a készüléken található LED villogó üzemmódjából győződhet meg (használati utasítás 4-es számmal jelzett gombja). Ha folyamatosan világít = folyamatos üzemmód.Ha villog = pulzáló üzemmód.

  Amennyiben a fog implantátumai ellenére is szeretné alkalmazni az eszközt, úgy pulzáló üzemmódban, kis teljesítmény mellett, 1-es fokozatban, a kezelőfej folyamatos mozgatásával alkalmazhatja a készüléket az arcbőrén. Természetesen a megadott maximális időkereten belül. Folyamatos üzemmódban kezelni viszont tilos. Azonban ha a kezelés közben bármilyen kellemetlenséget tapasztal, úgy szakítsa meg azt..


  Nemrég vásároltam Önöktől egy Ultasonic bőrfiatalító készüléket és egy szemkörnyékápoló készüléket.Kérdésem, hogy milyen időközönként ( naponta, ( reggel-esti arcápoláskor ) vagy hetente, stb ) kell, lehet alkalmazni, használni. A használati útmutatóban nem láttam erre vonatkozó tanácsokat.

  beküldte: Ilona életkor:61

  Kedves Ilona!

  Mindenekelőtt köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával márkánkat, bízunk benne, hogy termékeink elnyerték tetszését.

  Mindekét készüléket hetente egy vagy két alkalommal javasolt használni, lehetőség szerint az esti tisztálkodást követően. Ennél sűrűbb készülékes kezelésre nincsen szükség, ugyanis körülbelül három nap alatt tudja kifejteni a pozitív hatását a kezelés.
  Ugyanakkor a szettekben található termékeket használhatja akár naponta is, ez teljes mértékben a bőrének típusától függ, amennyiben igény van rá, nyugodtan ápolhatja bőrét a szérummal, vagy a krémmel napi rendszerességgel.


  Szeretném megkérdezni, hogy a JimJams ultrasonic készülék használatánál kell-e valami különleges gélt vagy krémet alkalmazni vagy elég a bőrtípusomnak megfelelő krém használata?

  beküldte: Gabriella életkor: 46

  Kedves Gabriella!

  Nagyon köszönjük, hogy termékünket választottad.
  Az ultrasonic készülék eredményessége érdekében a legjobb ha az aktiváló gélt vagy valamilyen hatóanyagokat tartalmazó gélt használ a készülékhez, mivel az ultrahang terjedéséhez szükség van a nedves közegre.
  A megtisztított bőrfelületre könnyebb folyadékot bejuttatni addig míg a pórusokat nem tesszük tele zsiradékkal.

  A kezelés befejeztével vigye fel a bőrére a napszaknak megfelelő tápláló krémet.


  Szeretném megkérdezni, hogy milyen sűrűn lehet használni az ultrasonic készüléket? Okozhat e mellékhatásokat?

  beküldte: Eta életkor: 48

  Kedves Eta,

  Az ultrahangos kezelést érdemes 2 hetente alkalmazni, sűrűbben nem.
  Amennyiben a készüléket az utasításoknak megfelelően használja, és gondosan elolvassa az ellenjavallatokat, így tiltott esetekben nem használja a készüléket,úgy nem fog vele kárt okozni. Kifejezetten az ultrahangos készülék használata miatt mellékhatás nem jelentkezhet, az maximum akkor fordulhat elő, ha a kozmetikum egyik összetevőjére egyéni érzékenysége van.

  Arra kell csupán a használatkor figyelni, hogy a homlok és az orr, valamint a szem alatti csont területén nem szabad sokáig időzni (mert túlzott ultrahang rezgés a csontra hosszú távon nincs jó hatással), így ott gyorsan átsiklani ajánlott a készülékkel, és huzamosabb időt az áll és az orcák területén kell eltölteni. Ezt betartva a készülék természetesen az egész arc felületén biztonsággal és hosszú távon használható (kivéve a szemeken), csupán a csontos részeken összességében rövidebb időt kell eltölteni. Fontos még, hogy egy területen sose álljon meg, hanem folyamatos körkörös mozdulatokat használjon.


  16 éves fiú vagyok és nagyon zavarnak az orromon és államon lévő fekete mitesszerek, de sajnos nincs lehetőségem kozmetikushoz járni. Mit tegyek?

  beküldte: Zsolt életkor: 16

  A problémádra a JimJams Beauty Pórustisztító tapasz lehet a megfelelő megoldás. Használata egyszerű, mert csak rá kell tapasztanod a megnedvesített területre és várni kb 10 percet, míg megszárad. Ez után lassú mozdulattal le kell húzni a tapaszt, amely így gyakorlatilag „kihúzza” a faggyú dugókat a bőrből. A művelet után érdemes tonikkal áttörölni a bőrt.