Mi kell a bőrnek?

Share this post

Mi kell a bőrnek?


A bőr az a szervünk, amely nemcsak a szépségünkért felel, hanem az elsődleges védelmi vonalunk is a káros környezeti hatásokkal szemben. Éppen ezért adjuk meg neki a megfelelő törődést az év 365 napján!
Bizony, itt kiemelendő, hogy az év összes napján, hiszen sokan gondolják, hogy az extra bőrápolásra a téli időszakban szükséges nagyobb odafigyelést fordítani.
Ez azonban nem így van, hiszen, ha a – jelenlegi – nyári évszakot vesszük, akkor fontos tudni, hogy a bőrünknek még inkább szüksége van a vitaminokra, ásványi anyagokra és az antioxidánsokra.

Hogyan adhatod meg a bőröd igényeire szabott törődést?
Ha ezt a cikked olvasod, akkor bizonyára érdekel az arcápolás és nagy valószínűséggel neked is kialakult már egy jól bevált nappali/esti rituáléd, mégis keresel valamilyen plusz különlegességet, amit beépítenél a rutinodba. Hiszen ilyen ez a bőrápolás, egy igazi szenvedély.
Mint sok mindennek, a szépségápolásnak is megvannak a maga fontos lépései. Nézzük, bemutatunk egy éjszakai rutint:

 • Tisztítás
  Ez az első és elengedhetetlen lépése az arcápolásnak, amellyel a nap során felvett szennyeződéseket, sminket, fényvédőt, felszínre kerülő faggyút és izzadtságot távolíthatunk el a bőrünkről. További előnye, hogy a következő lépésekben használt értékes hatóanyagoknak segíti a mélyebbre jutását. Ennek a tevékenységnek a hiányában a pórusok eltömődhetnek, ami a bőr gyulladásához vezethet.
 • Tonizálás
  Második lépésként a tonizálás következik, amely teljes mértékben segíti előkészíteni a bőrt az utána használt szérumok és hatóanyagos krémek hatékonyabb alkalmazására.
 • Szérum használata
  Megannyi hatóanyag koncentrátum közül válogathatunk, melyekkel hatékonyan kiegészíthetjük a bőrápolási szertartásunkat. Fontos, hogy a kiválasztott kozmetikumot ujjbegyeid segítségével finom ütögető mozdulatokkal oszlasd el a bőrödön, majd a teljes tenyered enyhe nyomásával segítsd annak felszívódását.
 • Éjszakai krém használata
  Figyelem! A különböző szérumok nem helyettesíthetik a nappali és éjszakai krém használatát, hiszen ezek a kozmetikumok kiegészítésképpen erősítik az arckrémek hatékonyságát. Használj a bőrtípusodnak megfelelő krémet.

Miért érdemes beépíteni szérumot az arcápolásba?
Szerencsére a kozmetika világa egyre szélesebb választékot tár elénk.
Számos termék van már a piacon, amellyel megadhatjuk a bőrünknek a megfelelő törődést. Manapság az egyik leghasznosabb és legtrendibb kozmetikumok közé tartoznak: a SZÉRUMOK, melyek nagyobb koncentrációban tartalmaznak értékes összetevőket.
Ezek a hatóanyag koncentrátumok állaguk miatt gyorsan és mélyen felszívódnak a bőrbe, éppen ezért rendkívül hatásosak a különböző bőrproblémák kezelésére.
Észrevetted már, hogyha az arcápolási rutinodat kiegészíted valamilyen szérummal, akkor pár nappal a használata után, már érzed a változást?
Vajon miért? Elmondjuk!
A szérumokban kisebbek a molekulák, mint egy arckrémben, ezáltal könnyebben behatolnak a bőrfelszín mélyébe és ott azonnal fejtik ki hatásukat.

Máris megjött a kedved a vásárláshoz? Jó helyen jársz, ugyanis MEGJELENTEK AZ ÚJ JIMJAMS SZÉRUMAINK!
30 ml boldogság a bőrnek – ez jellemzi az ÚJ JimJams Serum line termékcsalád tagjait!
Négy új JimJams szérum, melyekkel feldobhatod a nappali vagy esti arcápolási rituálédat.
Előzd meg/halványítsd a ráncokat, hidratálj, táplálj, feszesíts, javíts a bőrhibákon!

Ismerd meg a szérumainkat közelebbről:
JimJams Serum Line Argán növényi őssejtes lifting szérum 30ml
JimJams Serum Line Q10 + E- vitamin Antioxidáns szérum 30ml
JimJams Serum Line AHA 5% hámlasztó szérum 30ml
JimJams Serum Line NG Retinol+ Retinoid 4% szérum 30ml

Hidd el, a bőröd meghálálja a törődést!