Bőrápolás a harmincas éveinkben

A harmincas éveinkben már egyre komolyabb szerepet kapnak az anti-aging termékek, hiszen ezekkel nagyon sokat tehetünk a ráncok megjelenése ellen. Nagyon fontos, hogy inkább a megelőzésre fektessük a hangsúlyt, hiszen a már kialakult ráncokat nagyon nehéz eltüntetni – leginkább csak a plasztikai beavatkozásokkal sikerülhet.

Nem kell egyik napról a másikra teljesen megváltoztatnunk a már kialakult arcápolási rutinunkat amint betöltjük a harmincat: inkább csak apró lépésekben, 1-1 új termékkel egészítsük ki a már megszokott esti tisztítási- és ápolási szeánszot. Az általános hidratáló készítményeket szép lassan cseréljük le anti-aging (Q10 koenzim, A-, E- és C-vitmain, B3vitamin)  összetevőkkel dúsított  változatokra – elsőként kezdjük az éjszakai krémünkkel», majd folytassuk a sort a szemkörnyékápolóval», végül kerítsünk sort a nappali krémünkre is. 


Éjszakai szérumból is válasszunk antioxidánsokkal és vitaminokkal dúsított változatot
, aminek használatát akár minden este beiktathatjuk az éjszakai krém használata előtt. Egy-egy fontos esemény előtt, de akár rendszeresen, heti 2-3 alkalommal használhatunk hidratáló maszkokat is, amik szinte megújítják az arcbőrt.


Az évek előrehaladtával egyre szárazabb a bőr, így a különböző növényi olajokat is hálásan fogadja: az édesmandula-, az argán- és a kókuszolajnak is számos kedvező hatása van a bőrre, természetes öregedésgátlóként működnek.

A fényvédelemről most sem szabad megfeledkezni, de már olyan nappali krémet válasszunk, ami minimum 30-as fényvédőfaktorral rendelkezik, és anti-aging összetevők is szép számmal találhatók benne.

 

 

TIPP:
Ha nincs időd kényeztető kozmetikai kezelésre, akkor ajánljuk figyelmedbe a JimJams Beauty Skin System bőrápoló szettjeit», melyek olyan kozmetikai készülékeket és kozmetikumokat tartalmaznak, melyek együttesen kiemelkedően eredményesek és használatuk otthon is biztonságos.

A JimJams Beauty számos terméket kínál Számodra a bőrápolási rutin lépéseihez.

Nagyításhoz kattints a képre »

 

Ha nem vagy biztos benne, bőröd melyik típusba tartozik, töltsd ki bőrtípus tesztünket, hogy megtudhasd, hogyan ápold megfelelően bőrődet! Kitöltöm a tesztet >>

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK