A média celeb-hölgyei is már a JimJams szetteket használják

Vámos Erikáról, Dombovári Vandáról, és Molnár Henriettáról köztudott, hogy egészségmegőrző TV műsor háziasszonyai. Mindannyian vallják, hogy a bőrük szépségéért áldozatot kell hozniuk, és mindhárman fontosnak tartják, hogy minőségi és természetes alapanyagokkal ápolják nap mint nap bőrüket. Külön öröm számunkra hogy Ők hárman az arcápolásukhoz a JimJams Beauty arcápoló szetteinket választották.

Jimjams Beauty Ultrasonic Bőrfiatalító szett

Vámos Erika, a Több mint Testőr műsorvezetője (Tv2)

"Száraz, kipirosodásra es ráncosodásra hajlamos, érzékeny bőröm van. Nem használ neki a rendszeres sminkelés sem, amit viszont a munkám miatt nem tudok nélkülözni. Úgy éreztem, olyan kemény és száraz már a bőröm, hogy a krémek sem tudnak segíteni. Valahogy, mintha nem lettek volna képesek bejutni és felszívódni a bőröm legmélyebb rétegeibe. A laza szerkezetű szérumok sem. Mintha meghalt volna a bőröm...Mindaddig, míg nem találkoztam a JimJams Beauty Ultrasonic bőrfiatalító szettel! Ahogy az ultrahang hullámok több milliméter melyre juttatták a legfinomabb, legtalálóbb hatóanyagokat, a bőröm érezhetően és szinte azonnal felpuhult, a pulzáló üzemmóddal pedig bármilyen krém könnyebben, szinte azonnal felszívódik! A bőröm 8 perc alatt - ennyi ugyanis egy kezelés-, azonnal megtelik élettel, ragyogóbb lesz, duzzad a nedvességtől, feszes, jobb a keringése és ez a színén is látszik! Újra...köszönöm!"

 
 
Dombovári Vanda, műsorvezető (RTL klub)

"Nagy várakozással próbáltam ki a JimJams Ultrasonic készüléket. Mióta kisgyerekes anyuka vagyok még kevesebb időm jut a hatékony arcápolásra, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy mire képes 8 perc intenzív arckezelés? Hát csodákra! Már az első használat közben éreztem, ahogy „dogozik” a bőrömön a készülék és a bejuttatott hatóanyag. Sokkal hatékonyabb ez a fajta bőrápolás, mint a kézzel történő arckrém felvitel a bőrre. Olyan mintha egy intenzív bőr frissítésen vennék részt. Érzésre és látványra is lehet látni a különbséget a bőrömön. Most már minden héten elvégzem a kezelést, mert nem szeretnék lemondani az érzésről, amit egy-egy kezelés után érzek, érez a bőröm. Köszönöm, hogy az elsők között lehettem, akik kipróbálhatták."

 

 

Jimjams Beauty Photonionic szemkörnyékránctalanító szett

Molnár Henrietta, a Trendközelben műsorvezetője (Viasat3)

"Használata: rendkívül egyszerű, fájdalommentes, kimondottan kellemes és csak pár perc szükséges a szemkörnyék ápolásához. Tapasztalataim: több napi használat után írom le a véleményemet, mert szerintem ennyi idő kell ahhoz, hogy észrevegyem a hatását. De igazából már az első alkalommal észrevettem, hogy kisimítja a szem körüli ráncaimat. De azért vártam több napot, mert a biztosra mentem. Minél többet használtam annál jobban halványodtak a ráncaim a szemem körül.....sőt a tükörben szándékosan hunyorogtam, hogy látszódnak- e a ráncaim, de azt kell, hogy mondjam eltűntek. A kék fényes finom masszírozás nagyon fontos lépés, mert már ennek az elvégzését követően kevésbé duzzadt a szem alatti rész. A hatóanyag bevitel vörös fénnyel is kellemes érzetű és hatásos, mellyel még nagyobb eredményt értem el. Reggel simább lett a szem környéki terület és eltűntek a fáradtság jelei. "

 
 
Vámos Erika, a Több mint Testőr műsorvezetője (Tv2)

"A JimJams Photonionic szemkörnyék ránctalanító szett, néhány hónapja állandó társamnak mellém szegődött. Nagyon könnyű beépíteni ezt a mikromasszázst a reggeli rutinba. Mikor semmire sincs igazán időm, mikor még nagy koncentrációt igényel az is, hogy balesetmentesen készítsem el a hajnali kávémat, másik kezemmel már akkor a kis barátomat keresem, aki a vízforraló mellett lakik. Amíg a víz zubogni készülődik, még nagyjából csukott szemmel masszírozni, rezegtetni kezdem a piros fény segítségével a meggyötört bőröm. Ha semmi nem történne, csak átmelegítene ez a kellemes piros fény, mar akkor is megérné. De ráadásul eltünteti a szem körüli puffadásokat, feltölti a gyűrődéseket, a finom kis ráncokat. Azóta kétszer olyan gyorsan fogy a szemránckrémem, de jó hír, hogy mindet a bőröm tünteti el! Ja, és már nem is emlékszem, hogy volt-e valaha ráncos a szemem..olyan rég volt :-)"

 

 A JimJams Beauty Skin System arápoló szettek megvásárolhatóak az alveolashop.com webáruházban a Média Markt üzleteiben és kiemelt Müller drogériákban.   Az üzletek pontos listájának megtekintéséhez kattints ide>>

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK