JimJams Ultrasonic Bőrfiatalító szett

Az ultrahang több milliméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőrre felvitt krémek, gélek könnyedén szívódnak fel és töltik fel értékes hatóanyaggal a bőr feszességéért felelős kollagén rostokat és szöveteket.

Ajánlott fogyasztói ára: 19.990 Ft

 

Akár 30%-kal hidratáltabb bőr a JimJams Beauty Ultrasonic arckezelő készülékével*

*A normál napi ápolótermékek kézzel történő felviteléhez képest

Bőrfiatalítás
Az ultrahangos kezelés hatására a bőr szövetrészecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak, fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, melynek következtében javul a bőralkotó sejtek regenerációja. Élénkül a méregtelenítésért felelős nyirokfolyadék áramlási sebessége, így segítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

 


A JimJams Beauty Ultrasonic szett ajánlott:

  • Normál bőr hidratálására
  • Vegyes bőr hidratálására
  • Fakó bőr funkcióinak élénkítésére, hidratálására
  • Ráncos bőr hidratálására, feszesítésére, méregtelenítésére
  • Homlokránc mélységének csökkentése
  • Száraz bőr zsírpótlására, érdességének csökkentésére
  •  Kézfej fiatalítására

A készülék használatáról és ellenjavallatáról bővebben a használati útmutatóban tájékozódhat 

 

 

 Ők már használják a Jimjams Beauty Ultrasonic készüléket:

 

Vámos Erika, a Több mint Testőr műsorvezetője (Tv2)

"Száraz, kipirosodásra es ráncosodásra hajlamos, érzékeny bőröm van.
Nem használ neki a rendszeres sminkelés sem, amit viszont a munkám miatt nem tudok nélkülözni. Úgy éreztem, olyan kemény és száraz már a bőröm, hogy a krémek sem tudnak segíteni. Valahogy, mintha nem lettek volna képesek bejutni és felszívódni a bőröm legmélyebb rétegeibe. A laza szerkezetű szérumok sem. Mintha meghalt volna a bőröm...Mindaddig, míg nem találkoztam a JimJams Beauty Ultrasonic bőrfiatalító szettel!
Ahogy az ultrahang hullámok több milliméter melyre juttatták a legfinomabb, legtalálóbb hatóanyagokat, a bőröm érezhetően és szinte azonnal felpuhult, a pulzáló üzemmóddal pedig bármilyen krém könnyebben, szinte azonnal felszívódik! A bőröm 8 perc alatt - ennyi ugyanis egy kezelés-, azonnal megtelik élettel, ragyogóbb lesz, duzzad a nedvességtől, feszes, jobb a keringése és ez a színén is látszik!
Újra...köszönöm!"

 

Dombovári Vanda, műsorvezető (RTL klub) 

"Nagy várakozással próbáltam ki a JimJams Ultrasonic készüléket. Mióta kisgyerekes anyuka vagyok még kevesebb időm jut a hatékony arcápolásra, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy mire képes 8 perc intenzív arckezelés?

Hát csodákra! Már az első használat közben éreztem, ahogy „dogozik” a bőrömön a készülék és a bejuttatott hatóanyag. Sokkal hatékonyabb ez a fajta bőrápolás, mint a kézzel történő arckrém felvitel a bőrre. Olyan mintha egy intenzív bőr frissítésen vennék részt. Érzésre és látványra is lehet látni a különbséget a bőrömön. Most már minden héten elvégzem a kezelést, mert nem szeretnék lemondani az érzésről, amit egy-egy kezelés után érzek, érez a bőröm. Köszönöm, hogy az elsők között lehettem, akik kipróbálhatták."

 

 

A JimJams arcápoló szettek megvásárolhatók  Prémium Szépségápolási Webáruházban és az alábbi üzletekben:

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK