JimJams VIBRASONIC Arctisztító szett

JJ3030_1.jpg
JJ3030_2.jpg
JJ3030_4.jpg
JJ3030_9.jpg
JJ3030_3.jpg
JJ3030_6.jpg
JJ3030_5.jpg

JimJams VIBRASONIC Arctisztító szett

0 out of 5

Szabadítsd meg bőröd a mindennapos szennyeződésektől, akár 6x hatékonyabban a JimJams Beauty Vibrasonic készülékével.* A rezgőfejes körkefe a percenkénti több ezer mikromozdulatával hatékonyan lazítja fel a pórusokban megülő, napközben a bőrfelszíni faggyúval keveredő szennyeződéseket és távolítja el el az elhalt szarusejteket. Mikromasszázs hatásával egyidejűleg pedig aktivizálja a bőr anyagcsere folyamatait és segíti a méreganyagok eltávolítását.

További információ >>
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: JJ3030 Kategória:

11 990 Ft

Leírás

Szabadítsd meg bőröd a mindennapos szennyeződésektől, akár 6x hatékonyabban a JimJams Beauty Vibrasonic készülékével.* A rezgőfejes körkefe a percenkénti több ezer mikromozdulatával hatékonyan lazítja fel a pórusokban megülő, napközben a bőrfelszíni faggyúval keveredő szennyeződéseket és távolítja el el az elhalt szarusejtekkel együtt. Mikromasszázs hatásával egyidejűleg aktivizálja a bőr anyagcsere folyamatait és segíti a méreganyagok eltávolítását.

6x hatékonyabb arctisztító hatás, mely semmivel sem hasonlítható össze

A VIBRASONIC készülék percenkénti több ezer mikro mozdulatával a legmakacsabb szennyeződéseket is képes a bőrről fellazítani. A pórusokban megülő faggyút épp oly hatékonyan távolítja el, mint a sminkmaradványokat, vagy a napközben a bőrön felhalmozódó szennyeződéseket, vagy éppen a bőr ciklikus folyamatával képződő elhalt hámsejteket. Tisztító hatása akár 6x hatékonyabb, mintha sima csapvízzel mostad volna le az arcodat

Változatos kezelőfejek a mindig tökéletes hatásért

Az eszköz 3 eltérő méretű kezelő fejet kínál, hogy mindig a bőrtípusodnak és az elérni kívánt célnak megfelelően dolgozhass. A puha sörtéjű kefe a mindennapos tisztításhoz az érzékenyebb bőrökön alkalmazható. A kemény sörtéjű kefével erősebb tisztító hatást érhetsz el normál bőrökön. A szivacs fej bőrfunkciók élénkítéséhez, masszázshoz, tisztításhoz ajánlott.

Mikormasszázs hatás a bőrfunkciók aktiválására és a bőrrugalmasság fokozására

A VIBRASONIC készülék finom rezgései nem csak a bőr letisztításában, hanem a bőrfunkciók aktiválásában is a segítségedre lehetnek. Mikromasszázs hatásával stimulálja a sejtanyagcserét ezzel is fokozva az építő regeneráló folyamatokat. A mechanikai rezgések ugyanakkor élénkítik a nyirokfolyadék áramlási sebességét ezzel is elősegítve a méregtelenítő folyamatokat.

Elemes, vagy akkumlátoros működés a maximális kényelemért

A VIBRASONIC készülék használata közben nem kell aggódnod az ide oda himbálódzó zavaró vezetékek miatt. Az eszköz elemes működésével és ergonómikus kezelőfejével maximális kényelmet biztosít a mindennapos használat során. Elemeivel több napon keresztül is biztosítja, hogy szépségrutinod a kellő időben hatékonyan elvégezhesd. Sőt a környezet védelme érdekében a használathoz akár ceruzaelem méretű újratölthető akkumlátorokat is alkalmazhatsz.

Miért válaszd a VIBRASONIC peeling készüléket:

 • 3 az 1-ben hatásával tisztít, aktivál és elősegíti a bőrre felvitt hatóanyagok felszívódását
 • Hatékonyan távolítja el a bőrön felhalmozódó és pórusokban megülő szennyeződéseket
 • Arctisztító hatásával elősegíti az utána alkalmazott ampullák, szérumok, elixírek, krémek és maszkok hatékonyságát, hatóanyagaik jobb hasznosulását
 • Finom mikromasszázs hatásával élénkíti a bőrfunkciókat
 • Jótékony hatással van a bőr anyagcsere folyamataira
 • Stimulálja az arc nyirokkeringését, ezért fokozza a méreganyagok felszabadulását
 • Rezgő mozgásával stimulálja a bőrben található kollagén rostokat fokozva a bőr rugalmasságát és feszességét
 • 3 eltérő kezelőfejével gyengébbtől az egészen erős tisztító hatásig alkalmazhatod

VIBRASONIC peeling készülék alkalmazási területei:

 • Bőrfelszíni elhalt hámsejtek eltávolítása
 • A napközben bőrön felhalmozódó szennyeződések eltávolítása
 • A pórusokban megülő szennyeződések fellazítása, a pórusok kitisztítása
 • A bőr hatóanyag felvevő képességének fokozása
 • Bőrfunkciók élénkítése
 • Sejtfunkciók aktiválása
 • Bőben felhalmozódó méreganyagok felszabadítása és elttávolítása
 • Bőrrugalmasság fokozása

Termékek, melyekkel kombinálva maximalizálhatod bőrápolásod hatékonyságát:

 • JimJams Pure & Clear BHA Pórustisztító tonik 150ml
 • JimJams Pure & Clear Micellás víz 150ml
 • JimJams Pure & Clear AHA+BHA Hámlasztó krém 75ml
 • JimJams Pure & Clear Detox Mélytisztító lemosható arcmaszk 75ml

ARCÁPOLÁSI TIPP: A VIBRASONIC készülék alkalmazása előtt arctisztító tejjel és tonikkal alaposan mosd le a bőröd, hogy megszabadítsd a nap közben rajta felhalmozódó szennyeződésektől. Majd a bőrtípusodnak és a célnak megfelelő erősségű kefével arcfelenként maximum 4 perc időtartammal masszírozd át bőröd. A kezelés befejeztével alkalmazz a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémet.

FONTOS: A VIBRASONIC készüléket hetente 2x / 3x alkalmazd a bőr alaposabb letisztításához. Ügyelj arra, hogy az eszköz használata után mindig használj a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémet. A rendszeres tisztítás ugyanis kiszáríthatja a bőröd és ha nem figyelsz oda a megfelelő hidratációra, akkor a használat mellé tartós bőrszárazság társulhat.

Doboz tartalma:
1db JimJams Vibrasonic rezgőfejes körkefés készülék. 1db finom sörtéjű kefe, 1db durva sörtéjű kefe, 1db szivacsos fej, 1db használati utasítás.

A készülék működéséhez 2 db 1,5 V AA elemre van szükség, melyet a csomagolás tartalmaz.

A VIBRASONIC készülékhez a ceruzaelemmel megegyező méretű újra tölthető akkumlátorokat is alkalmazhatsz.

*A normál napi vízzel és kézzel történő arctisztításhoz képest.

További információk

Arcápoló készülékek

Készülékek

has been added to your cart:
Checkout