Napraforgóolaj

Napraforgóolaj

INCI megnevezése: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

A napraforgóolaj bőrápoló összetevőként kiváló hidratáló hatású, és gazdag antioxidánsokban, például E-vitaminban, amely segíthet megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. Könnyen felszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet, így szinte minden bőrtípus számára megfelelő. Emellett gyulladáscsökkentő hatású, ami segíthet a bőr nyugtatásában és regenerálásában.

Napraforgóolaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Kénben gazdag természetes eredetű anyag, amelyet zsíros és problémás bőr kezelésére használnak.

  • Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Modern, fotostabil UVA-szűrő, amely kiemelkedő védelmet nyújt a hosszú hullám

  • Intenzíven habzó, felületaktív, tisztító összetevő.

  • Az óceán mélyéről származó bioaktív ferment a bőr regenerációjáért.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom