Megoldás a tini bőr problémáira – Ismerd meg a JimJams Beauty újdonságait!

Share this post

Megoldás a tini bőr problémáira – Ismerd meg a JimJams Beauty újdonságait!

A JimJams Beauty kínálata 2 új termékkel bővült: A Tini Tonik és a Tini micellás arc- és sminklemosó a tini bőrök ápolására nyújt hatékony megoldást. Az újdonságokat megvásárolhatod online vagy a magyarországi Rossmann üzletekben!

3 LÉPÉSES ARCTISZTÍTÁS A TINI BŐR IGÉNYEIRE SZABVA

1.lépés : JimJams Beauty Tini Micellás arc-és sminklemosó

A mindennapos arctisztítás első- és legfontosabb lépése a smink- és az arcbőrön maradt szennyeződések eltávolítása, amihez tökéletes választás a Tini micellás arclemosó. A pattanásos, zsíros és kombinált bőrre kifejlesztett készítmény apró micelláinak köszönhetően kíméletesen és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, miközben a fölösleges faggyú bezárásával mattítja a zsírosan fénylő bőrt.

2.lépés : JimJams Beauty CLEAN & MATT Fekete szappan

A zsíros bőr jellemzője a túlzott faggyútermelés, ami eltömődött pórusokhoz és ezáltal pattanásokhoz, mitesszerekhez vezethet. Ezt a problémát általában alkoholos készítményekkel próbáljuk kordában tartani, amelyek ideiglenesen elveszik a zsírosság érzését, azonban könnyen túlszáríthatják a bőrt. A JimJams Beauty CLEAN & MATT Fekete szappan bőrkímélő kókuszolaj-alapú felületaktív összetevői biztosítják a tisztátlan bőr kíméletes, de alapos tisztítását. Lúgos kémhatásának köszönhetően nem szárítja ki a bőrt és segíti annak megújulását.

3.lépés: Jimjams Beauty Tini Tonik

Az arctisztítás befejező- és elengedhetetlen része a tonizálás. A tonikok visszaállítják bőrünk normál pH értékét és felkészítik a bőrt a hatóanyagok befogadására. A JimJams Tini Tonik emellett antibakteriális hatású cinket is tartalmaz, melynek fontos szerepe van a gyulladt, pattanásos bőr kezelésében. A Tini Tonikban található szalicilsav a pórusokban felgyülemlett faggyú eltávolításával segíti megelőzni a pattanások kialakulását, így rendszeres használata egészséges, üde és pihe-puha arcbőrt biztosít.