JimJams kéz- és bőrfertőtlenítők – Tökéletes védelem a kórokozók ellen!

Share this post

JimJams kéz- és bőrfertőtlenítők – Tökéletes védelem a kórokozók ellen!

A mindennapokban úgynevezett láthatatlan veszélyeknek vagyunk kitéve. Vannak olyan élethelyzetek, amikor rengeteg bacilus cserélhet gazdát, ezért mindig jó, ha van nálunk kézfertőtlenítő.

Alkoholos kézfertőtlenítésre akkor van szükségünk mikor nincsen látható szennyeződés a kézen.
Ahhoz, hogy tisztában legyünk vele, mikor milyen jellegű kézfertőtlenítésre van szükségünk érteni kell a bőrflóra felépítését. A bőrflóra átmeneti és tartós mikroflórából áll, amelyek a bőr felszínén a felső rétegekben helyezkednek el. Ezek a flórák a napi munka és egyéb élethelyzetek kapcsán kerülnek a bőr felszínére.

Mik lehetnek ezek az élethelyzetek?

Pl. Tankolás, kirándulások alkalmával, közlekedési járműveken, metró mozgólépcsőn kapaszkodva, kézfogás.
Az alkoholos kézfertőtlenítő szerek is ezt az átmeneti flórát hivatottak eltávolítani!

Ismerd meg a JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsaládot!

  • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át!
  • Víz és szappan nélkül használható, nem szárít, nem ragad.
  • Azonnali védelem a baktériumok ellen.
  • A készítmény magas alkohol tartalma ellenére használata után kellemes bőrérzet érhető el. Illat- és színezékmentes. Praktikus kiszerelésének köszönhetően, hasznos társ lehet a mindennapokban.

JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsalád elpusztítja a baktériumok 99,9%-át!
A WHO ajánlása alapján az otthon maradás mellett a leghatékonyabb védekezés a rendszeres és alapos kézmosás, kézfertőtlenítés. Ehhez kínál gyors és egyszerű megoldást a JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsaládja, mely segítségével könnyedén eltávolítható a kézbőrre kerülő szennyeződés.
70,5%-os alkoholtartalmának köszönhetően megfelelő védelmet nyújt a baktériumokkal és gombákkal szemben és alkalmas a burkos vírusok (influenzavírus, koronavírus) fertőzőképességének megszüntetésére.

  • Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid és szelektív virucid
  • Behatási idő: 1 perc

Nem minden kézfertőtlenítő hatásos! A piacon levő kézfertőtlenítők között előfordulhatnak olyan termékek, melyek nem felelnek meg az elvárt követelményeknek. Csak megbízható, igazoltan hatásos terméket vásárolj, hogy a megfelelő védelmet nyújthasd önmagad és családod számára egyaránt!

A termékcsalád tagjai: