
INCI megnevezése: Hydrolyzed Rhodophyceae Extract
A hidrolizált rhodophycea a vörös algák egy fajtája, amely a bőrápoló termékekben használt legtöbb más típushoz hasonlóan javítja a bőr hidratáltságát és egészséges megjelenését, miközben jó antioxidánsforrás is.
Prebiotikus hatóanyag a bőr mikrobiomjának támogatására.
A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.
Segít a bőrnek megtartani a nedvességet, ezáltal puhává, simává és rugalmassá téve azt.
Gyógynövények értékes hatóanyagait a bőrápolásban ősidők óta alkalmazzák.