Rizskeményítő

Rizskeményítő

INCI megnevezése: Oryza sativa starch


A rizskeményítőt a kozmetikumokban abszorbensként, kötőanyagként, viszkozitásszabályozóként és térfogatnövelőként használják. Bőrápoló termékekben használva a rizskeményítő hosszan tartó matt felületet biztosít, és jelentősen javítja a bőr textúráját és nedvességszintjét. Különösen az irritált bőrt nyugtatja. A rizskeményítő ideális a talkum helyettesítésére, amely köztudottan kivezeti a nedvességet a bőrből, és így kiszárítja azt.

Rizskeményítő hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Természetes bőrpuhítóként (emollient) működik, amely nyugtatja az irritált vagy érzékeny bőrt.

  • Az egyik legelterjedtebb tisztítószer, tisztálkodási szer hatóanyag. Hatékony zsíroldó vegyület.

  • A Fucogel® nyugtató, hidratáló, öregedésgátló, kellmes érzetet biztosítóés alapanyag.

  • Luxus összetevő a bőrápolásban, amely gazdag aminosavakban, peptidekben, antioxidánsokban.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom