PHA savaak

PHA savaak

Mit jelent a „polihidroxi”?

A név arra utal, hogy a molekulán több hidroxilcsoport (-OH) található. Ezek a csoportok vízmegkötő képességet adnak a molekulának, ezért a PHA-k nemcsak hámlasztóként, hanem hidratáló hatású összetevőként is érdekesek.

A leggyakoribb kozmetikai PHA-k:

glukonolakton, laktobionsav, glükonsav – ez utóbbit ritkábban használják önmagában

  • Természetes vegyület, amely gyengéd a bőrhöz. Feszesítő, faggyúszabályozó hatású.

  • Segít helyreállítani a bőr lipidgátját, megakadályozza a nedvességvesztést, javítja a bőr puhaságát.

  • Szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben.

  • Hűsítő, frissítő, tonizáló, emésztést segítő, valamint szellemi frissességet biztosít.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom