
INCI megnevezése: Almond Proteins and Hydrolyzed Sweet Almond Protein
A hidrolizált édes mandula fehérje egy enzimes vagy kémiailag hidrolizált fehérje, amelyet édesmandula magjából vonnak ki. Vizes oldata átlátszó borostyánsárga folyadék, enyhe szaggal.
Az édesmandulából származó poliszacharidok és peptidek molekuláris hálózata, a hidrolizált édes mandula fehérjét nyugtató és izoláló tulajdonságai miatt használják. Bőrápoló termékekbe (mosószer, krém, gél) beépítve védő és hidratáló szerként működik.
A hajápoló termékekben az édesmandula fehérje kondicionáló és szerkezetátalakítási hatást fejt ki. A tisztítószerekben csökkenti a hagyományos felületaktív anyagok bőrirritációját és javítja a bőr tolerálhatóságát.
Az avokádó olaj egy rendkívül tápláló növényi olaj, amelyet az avokádó gyümölcsének húsából nyernek.
Fiatal tealevelek kivonata, amely antioxidánsokban, például katechinekben és polifenolokban gazdag.
Természetes ásványi anyag, a kozmetikában UV szűrőként vagy fehér színezőként alkalmazzák.
Baobab őssejt-lizátum, amely javítja a bőr- és izomtónust, fokozza az izomműködést és feszesebb megjelenést ad.