
INCI megnevezés: Ectoin
Az ectoin egy természetes védőmolekula, amelyet szélsőséges környezetben – sós tavakban, sivatagokban vagy forró területeken – élő mikroorganizmusok termelnek saját sejtjeik védelmére. Kiemelkedően támogatja a bőr hidratáltságát, erősíti a bőr védőrétegét, valamint segít megóvni a sejteket a hő, az UV-sugárzás és a környezeti stressz káros hatásaitól.
A treonin egy esszenciális aminosav.
Bőrregeneráló, feszesítő, tonizáló hatású illóolaj. Ideális idősödő, ráncos, érett és érzékeny bőrre.
A vörös algák családjába több, túlnyomórészt tengeri faj tartozik.
EAA (3-O-Ethyl Ascorbic Acid): A C-vitamin stabil, jól tolerálható származéka, amely antioxidáns hatásával támogatja a b