
INCI megnevezés: Alteromonas Ferment Extract
Tengeri mikroorganizmus fermentációjával előállított bioaktív összetevő. Segít megőrizni a bőr hidratáltságát, támogatja a barrier működését és fokozza a bőr ellenálló képességét a külső stresszhatásokkal szemben.
Elősegíti a sejtek megújulását, ami javíthatja a bőr textúráját és ellenállóképességét.
Segít a bőrnek megtartani a nedvességet, ezáltal puhává, simává és rugalmassá téve azt.
Fitoszterolokban gazdag, édeskés illatú, puhítja, vitaminokkal táplálja, hidratálja a bőrt.
Hidratáló és bőrkondicionáló hatású, természetes összetevő.