Új 2 in 1 arcradír a JimJams Beauty-tól

A tiszta arcbőr nem csak mindennapos szépséged kulcsa, hanem az első lépés a ráncok és az öregedés ellen is.

A tökéletes arctisztítást a kozmetikus szakemberek is két fronton végzik. Az elhalt hámsejtek eltávolításához erősebb, vagy gyengébb mechanikai peelinget, míg a bőrfelszín teljes megtisztításához és felszínének homogenizálásához kémiai összetevőket alkalmaznak. Előbbi a dörzsszemcsék révén hatékonyan távolítja el az olajos szennyeződéseket és finom masszázsa révén fokozza a bőrfelszíni hajszálerek vér- és oxigénellátását. Utóbbi a hámsejtek oldásán keresztül nem csak az elhalt szarusejtekből álló szaruréteget távolítja el, hanem finoman stimulálja, a még élő sejteket így gyorsítva fel a sejtciklust és a bőr teljes megújulását.

A JimJams Beauty legújabb Tropical SPA Avokadó & Papaya arcradírja e két hatást ötvözi és vérbeli 2 az 1-ben termék. A benne található apró rizsszemcsék a bőrfelszín dörzsölésével magukkal ragadják az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, így tisztítva meg a bőrfelszínt. A peeling közbeni masszázsmozdulatok fokozzák a bőr tápanyag és oxigén ellátását és a nyirokkeringést is élénkítve elősegítik a méregtelenítő folyamatokat.

Tropical SPA arcradír forradalmi újítása, hogy a peeling hatású rizsszemcséi egy gyümölcssavas hordozóközegben helyezkednek el, mely kémiai úton oldja az elhalt hámsejteket, egészen az élő sejtsorig így téve egységessé a bőrfelszínt. Utóbbi hatás már túlmutat az egyszerűbb arctisztítókkal elérhető eredményeken, hiszen a bőr homogenizálása során a ráncok mélysége mellett a pórusok átmérője is csökken így javítva annak megjelenését.

És hogy hogyan fokozhatjuk tovább a fenti kiváló hatásokat? Az arcradír kombinálható a JimJams Beauty Vibrasonic készülékével, mely a percenkénti több ezres rezgésszámával szinergikusan erősíti az arcradír hatásfokát. Az eltérő keménységű fejekkel finomabb, vagy intenzívebb peelinget is végezhetünk így fokozva a Tropical SPA Avokadó & Papaya arcradír hatásfokát.

A tökéletes bőr tehát nem is olyan elérhetetlen. Légy saját bőrápolásod szakértője! Légy mindig egészségtől sugárzó és trendi! 

JimJams Beauty legújabb Tropical SPA Avokadó & Papaya arcradír már megvásárolható webshopunkban!

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK