Tavaszköszöntő arcápolási tippek

Végre beköszöntöttek a tavasz rég áhított napsugarai, hosszabbak a nappalok, langyosabbak a szellők, szélesebbek a mosolyok. Egyre gyakrabban merészkedünk ki ilyenkor a szabad levegőre, kóborolunk el hosszabb sétákra, ezért nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg bőrünk frissességéről sem.

 

Tavasszal nemcsak a lakásban érdemes nagytakarítást tartani, hanem arcbőrünket is ajánlott alapos tisztító-program alá vetni. A hosszú, rideg tél után bőrünk szinte kiabál egy intenzív, regeneráló wellness-ért, amit érdemes átgondoltan és alaposan elvégezni. Télen a szélsőséges időjárás miatt megedződik arcbőrünk, gyakran
kiszárad, elfárad, fakóvá válik. Nem kell viszont megijedni, hiszen egy otthoni kezelés is épp elég lehet a regenerációra, nem szükséges egyből kozmetikusokhoz rohanni az eredményesség érdekében. Ebben segít most tanácsot adni a JimJams Beauty csapata.

 

Az első és legfontosabb alapszabály arcbőrünket tekintve a tisztántartás! Természetesen nem tekinthetünk el bőrtípusunktól és annak esetleges problémáitól, fontos, hogy mindig arcbőrünknek tökéletesen megfelelő kozmetikumot válasszunk. Ellenkező esetben tovább fokozhatjuk bőrünk érzékenységét, problémáit. Vannak szerencsére olyan termékek, amelyeket bőrtípustól független használhatunk, akár érzékeny bőrre is. Ilyen a JimJams Aloe Verás lemosó gélje, ami állandó társunk lehet mindennapi szépségápolási rutinunkban.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN>>

 

 

 

Bőrünk tisztántartása és az alapos sminkeltávolítás mindennapi gyakorlata mellett ilyenkor ajánlott mélyebbre hatolni, ezért heti rendszerességgel nyugodtan előkerülhet a bőrradír is fürdőszobánkban. A peeling segít eltávolítani a felgyülemlett, fölösleges, elhalt hámsejteket, ezen felül élénkíti a bőr vérkeringését és oxigénellátását, ami az öregedéselleni küzdelem egyik alappillére. Nem feledkezhetünk meg tehát erről a fontos bőrmegújítást elősegítő műveletről sem. A JimJams Tropical Spa bőrradírja, avokádó és papaya-kivonattal fokozzák a hatékonyságot, ami a látványos eredmény mellett kellemes, gyümölcsös illatélményt is grarantál.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN>> 

 

Ha pedig végeztünk a tisztítással, itt az ideje a hidratálásnak, ami nem csak télen fontos. A téli, mélyhidratálás és nehéz, zsíros krémek helyett ilyenkor válasszunk egy könnyedebb textúrájú, magas vitamintartalmú hidratáló krémet. Nem árt odafigyelni az UV védelemre sem, hiszen tavasszal, főleg a csalóka időjárás miatt kiszámíthatatlan napsütés már ellenségünkké is válhat, az UV sugárzás kellemetlen, roncsoló hatásait pedig mindenki szeretné messze elkerülni. Ez hatványozottan igaz, ha épp a még hófödte csúcsokon pihenünk, ahol a nagyon veszélyes UV-ellenségeinknek fokozottan ki vagyunk téve. 

A JimJams arcápoló termékcsaládjából érdemes kipróbálni az Aloe Vitamin Active hidratáló nappali krémet, amely extra A-, C- és E- vitaminokkal gazdagított, Aloe Vera tartalma pedig fokozza a bőr nedvességtartalmát. A könnyen felszívódó, UV szűrőt tartalmazó krém a tavaszi időszakra tökéletesen alkalmas.

 MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN>>

 

 

 

 

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK