JimJams Beauty SKIN SYSTEM arcápoló szettek

A rohanó hétköznapok, sok stressz és az időhiány alapjaiban határozza meg a mindennapjainkat és legfőképpen a magunkra szánt időt. Életünk viszont a szépség körül forog, így egyértelmű, hogy ennek érdekében megpróbálunk mindent megtenni. A legtöbb kozmetikai kezelés azonban minimum egy órás, így az ilyen típusú kényeztetésre nem túl sűrűn jut idő.

Modern arcápolásra hangolva

A JimJams Beauty szakértő csapata átérzi a szépségre vágyó hölgyek és urak igényeit, ezért fejlesztettük ki egyedülálló SKIN SYSTEM arcápoló szettjeinket. A JimJams Beauty SKIN SYSTEM szettek olyan kozmetikai készülékeket és kozmetikumokat tartalmaznak, melyek együttesen kiemelkedően eredményesek és használatuk otthon is biztonságos. A három szépség szett számtalan bőrállapotra nyújt megoldást, így gyorsan a fürdőszobai házi wellness kedvenc darabjaivá válnak.

JimJams Vibrasonic + ajándék JimJams Beauty Habzó lemosó és JimJams Beauty Tropic SPA arcradír (JJ3030)

Körkefés bőrtisztítás


A JimJams Vibrasonic arctisztító készülék lehetőséget biztosít az arc teljes felületének néhány perc alatt történő megtisztítására. A választható finomabb és erőteljesebb mechanikai peeling 6x hatékonyabban távolítja el a bőr felületén felhalmozódó elhalt szarusejteket, olajos szennyeződéseket és smink maradványokat, mint a sima csapvíz. A rendszeres kezelésekkel elősegíthetjük a bőrlégzést és minimalizálhatjuk a mitesszerek és pattanások kialakulását a bőrön.

Rezgőfejes mikromasszázs

A JimJams Vibrasonic készülék a percenkénti több ezerszeres rezgésszámával nem csak az elhalt szarulemezkék leválását, valamint szennyeződések fellazulását képes elérni, hanem intenzív mikromasszázsa révén élénkíti a bőrfunkciókat, segíti a bőrben felhalmozódó méreganyagok eltávolítását.

 


A JimJams Beauty Vibrasonic szett ajánlott:

•    Zsíros vegyes bőr mindennapi tisztítására és radírozására heti 1 alkalommal
•    Normál bőr mindennapi tisztítására és radírozására heti 1 alkalommal
•    Fakó, ráncos bőr mindennapi tisztítására és mikromasszázsra heti 1 alkalommal
•    Férfiak arcbőrének mindennapi tisztítására és radírozására heti 1 alkalommal
•    Könyök és térd megvastagodott bőrének radírozására heti 1 alkalommal


JimJams Ultrasonic + ajándék JimJams Beauty Liposzómás aktiváló gél és JimJams Beauty Nappali krém (JJ3031)

Hatóanyag-bevitel és ráncfeltöltés


Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőrre felvitt krémek, gélek könnyedén szívódnak fel és töltik fel értékes nedvességgel a bőr feszességéért felelős kollagén rostokat és szöveteket.

Bőrfiatalítás

Az ultrahangos kezelés hatására a bőr szövetrészecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak, fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, melynek következtében javul a bőralkotó sejtek regenerációja. Élénkül a méregtelenítésért felelős nyirokfolyadék áramlási sebessége, így segítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

 

A JimJams Beauty Ultrasonic szett ajánlott:


•    Normál bőr hidratálására
•    Vegyes bőr hidratálására
•    Fakó bőr funkcióinak élénkítésére, hidratálására
•    Ráncos bőr hidratálására, feszesítésére, méregtelenítésére
•    Homlokránc mélységének csökkentése
•    Száraz bőr zsírpótlására, érdességének csökkentésére
•    Kézfej fiatalítására

JimJams Photonionic + ajándék JimJams Beauty Vita Lift szérum (JJ3032)

 Ránckezelés és bőrfunkciók élénkítése


A JimJams Photonionic készüléke egyedülálló hármas hatással veszi fel a harcot a szem körüli ráncokkal szemben. A készülék által kibocsájtott piros fény és 660nm-es fényhullámhossz ideális a bőr sejtjeinek aktivizálásához és azok mélyrétegi megújulásának fokozásához. Az élénkítő hatás egy negatív ionos anti-stressz hatással egészül ki, mely a készülék által kibocsájtott negatív töltéssel segíti a környezeti ártalmaktól meggyötört bőr egészséges állapotát helyreállítani. A két módszert szinergikusan erősíti a Photolight készülék mikromasszázs hatása, mely mint egy piciny rezgő bőrvasaló segíti a mélyrétegi sejtstimulációt és a ráncok kisimulását.

Pattanások és gyulladások kezelése

A kék fény tisztátalan bőrre gyakorolt pozitív hatásai már régóta ismertek. A JimJams Photonionic készülék a gyulladt pattanásos bőrök kezelésében is hatékony társ tud lenni. Az eszköz lehetőséget biztosít egy 415nm hullámhosszúságú fényspektrum kibocsájtására, mely ideális a pattanások kialakulásáért felelős propioni baktérium ellen. A kék fény gátolja a fertőzésék kialakulását, illetve tovább terjedését. A speciális fényspektrum hatását a kezelőfej által kibocsájtott pozitív töltés segíti, mely a pórusokban megülő szennyeződések fellazulását és könnyebb eltávolítását.

 A JimJams Beauty Photoionic szett ajánlott:

•    Ráncos, megereszkedett szemkörnyék feszesítésére piros fénnyel
•    Szem alatti táskák méretének csökkentése kék fénnyel
•    Fáradt, fakó szem körüli bőr frissítésére piros fénnyel
•    Ajkak feletti bőr feszesítésére piros fénnyel
•    Gyulladt pattanások nyugtatására kék fénnyel

A JimJams arcápoló szettek megvásárolhatók  Prémium Szépségápolási Webáruházban és az alábbi üzletekben:

 

 

© 2020 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK