Komplex bőrfeszesítő hatás a Jimjams Beauty elasztin szérumjával

A kollagén és elasztikus rostok bőrünk rugalmassága szempontjából a legfontosabb szövetek között említendők.

Rugalmas közeget biztosítanak és apró pici oszlopokként alulról támasztják meg a bőr legfelsőbb rétegét, így adva tartást neki. Ez a speciális rost hálózat érzékeny a bőr bármely nemű nedvesség vesztésére, valamint a kor előrehaladtával veszít rugalmasságából. Épp ezért már időben el kell kezdenünk karbantartását ezzel is késleltetve bőrünk genetikai öregedését.

A JimJams Beauty legújabb Aloe Vita Lift szérumja nem csak kiváló feszesítő, de összetételének köszönhetően támogatja a bőrmegújító folyamatokat is. Elasztin hatóanyaga fokozza az új kollagén és elasztikus rostok képződését. Hatására a rosthálózat megújul, a bőr rugalmassága fokozódik, tartása feszesebb, fiatalosabb lesz. A szérumban található aloe vera, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el a sejteket és támogatja a bőrmegújító folyamatokat, valamint az immunitás fenntartását. Az aloe vera ugyanakkor kiváló hordozóközege a szérumban lévő A- és E-vitaminnak is hiszen többszörösére fokozza azok felszívódási hatékonyságát a mélyebb rétegekbe. Az A-vitamin fenntartja az egészséges bőrmegújító folyamatokat az E-vitamin pedig erős antioxidáns hatása révén közömbösíti a sejteket károsító szabadgyököket.

Az új Aloe Vita Lift szérum hatékonyságát tovább fokozhatjuk a JimJams Beauty Ultrasonic készülékével. Az eszköz által kibocsájtott, a fülünk számára nem hallható ultrahangos hullámok több centiméter mélyen is képesek a szövetekbe jutni, így segítve a bőrre felvitt szérum felszívódását. Az ultrahang ugyanakkor fokozza a szövetek vérellátását ezzel is segítve a megújító folyamatokat. Stimulálóan hat a kötőszöveti rostokra feszesítve a bőrt.

Az JimJams Beauty Aloe Vita Lift szérum önmagában is kiváló elixírje bőrünknek. Hatása azonban ultrahanggal kombinálva szinergikusan tovább fokozható.

A tökéletes bőr tehát nem is olyan elérhetetlen. Légy saját bőrápolásod szakértője! Légy mindig egészségtől sugárzó és trendi! 

További információk és vásárlás »

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK