JimJams kéz- és bőrfertőtlenítők – Tökéletes védelem a kórokozók ellen!

A mindennapokban úgynevezett láthatatlan veszélyeknek vagyunk kitéve. Vannak olyan élethelyzetek, amikor rengeteg bacilus cserélhet gazdát, ezért mindig jó ha van nálunk kézfertőtlenítő.

Alkoholos kézfertőtlenítésre akkor van szükségünk mikor nincsen látható szennyeződés a kézen.

Ahhoz, hogy tisztában legyünk vele, mikor milyen jellegű kézfertőtlenítésre van szükségünk érteni kell a bőrflóra felépítését. A bőrflóra átmeneti és tartós mikroflórából áll, amelyek a bőr felszínén a felső rétegekben helyezkednek el. Ezek a flórák a napi munka és egyéb élethelyzetek kapcsán kerülnek a bőr felszínére.

Mik lehetnek ezek az élethelyzetek?

Pl. Tankolás, kirándulások alkalmával, közlekedési járműveken, metró mozgólépcsőn kapaszkodva, kézfogás. 

Az alkoholos kézfertőtlenítő szerek is ezt az átmeneti flórát hivatottak eltávolítani!

Ismerd meg a JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsaládot!

  • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át!
  • Víz és szappan nélkül használható, nem szárít, nem ragad.
  • Azonnali védelem a baktériumok ellen.

A készítmény magas alkohol tartalma ellenére használata után kellemes bőrérzet érhető el. Illat- és színezékmentes. Praktikus kiszerelésének köszönhetően, hasznos társ lehet a mindennapokban.

JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsalád elpusztítja a baktériumok 99,9%-át!

A WHO ajánlása alapján az otthon maradás mellett a leghatékonyabb védekezés a rendszeres és alapos kézmosás, kézfertőtlenítés. Ehhez kínál gyors és egyszerű megoldást a JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsaládja, mely segítségével könnyedén eltávolítható a kézbőrre kerülő szennyeződés.

67,2%-os alkoholtartalmának köszönhetően megfelelő védelmet nyújt a baktériumokkal és gombákkal szemben.

  • Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid.
  • Behatási idő: 1 perc

Nem minden kézfertőtlenítő hatásos! A piacon levő kézfertőtlenítők között előfordulhatnak olyan termékek, melyek nem felelnek meg az elvárt követelményeknek. Csak megbízható, igazoltan hatásos terméket vásárolj, hogy a megfelelő védelmet nyújthasd önmagad és családod számára egyaránt!

2020 áprilisában az Innovációs és Technológiai Minisztérium 69 fertőtlenítő készítményt vizsgált be, majd a vizsgálatok eredményét közzétették. A bevizsgált termékek között a JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő spray is szerepelt, melyet tévesen a „nem felelt meg” kategóriába soroltak, ugyanis a vizsgálatok során megállapították, hogy fungicid (vagyis gombaölő) hatással nem rendelkezik.

A vizsgálat téves volt, JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő termékeink mind fungicid és baktericid hatással bírnak.

A JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő spray ellenmintája az ITM által ismételten bevizsgálásra került, az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerte a tévedést, az erről készült jegyzőkönyv IDE KATTINTVA tekinthető meg!

 

A termékcsalád tagjai:

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK