JimJams Beauty filózófia

JimJams Beauty az új generációs hazai professzionális ápoló család

A JimJams Beauty termékcsaládot ezen üzenetek szellemében hoztuk létre, hogy a bőrápolás mindenki számára a legnagyobb öröm legyen életkortól függetlenül. Az erre fordított idővel hatékonyan és eredményesen tudjuk bőrünket ápolni, törékeny egyensúlyát megtartani. 

A JimJams termékeknél alkalmazott textúrák és receptúrák több éves kutatások eredményeképpen születtek meg, melyeket a legszigorúbb szakmai felhasználás mellett teszteltünk. Olyan apró részletekre is figyelve, mint a bőr életkorral változó vitamin és ásványi anyag igénye, vagy logikusan és tudatosan kiválasztott kiszerelési mennyiségek és termékcsomagolások. Mindezt azért, hogy kedvenc bőrápoló termékeidet bárhová elvihesd magaddal anélkül, hogy a helyen, vagy romlandóságukon kellene aggódni. A JimJams termékeivel a szakértő bőrápolást te is becsempészheted a mindennapjaidba, anélkül, hogy bárhol is megalkuvást kéne kötnöd.  

Hogy mitől is jó egy bőrápoló termék, azt nehéz megfogalmazni. Az biztos hogy a JimJams beauty receptúrához bármit is hozzáadni, vagy elvenni belőle már nem lehet! 

JimJams beauty arc és testápolás  – Új hazai márka születik! 

A piacot igen hamar megnyerő JimJams mini törlőkendő sorozatot követően az Alveola bemutatja az új generációs hazai ápolócsaládot, amely szépségápolási szakembereinkkel közösen évek alatt került kifejlesztésre. Szépségápolási szakemberek és vegyészek összehangolt munkája alapján született meg az új termékcsalád, mely a szakemberek által gondosan összeválogatott hatóanyagoknak és különleges ápoló koncepciójának köszönhetően egyedi szerepet kíván betölteni a lakossági bőrápoló termékcsaládok között. 

Okos választás

Egy bőrápoló termék hatékonyságát nem csak az abban található hatóanyagok, hanem az összetevők tudatosan egymásra épített összhangja alapján is lehet mérni. Ez utóbbi megléte az, ami miatt bőrápolónk a bőrünkre történő felvitel után, már szinte magától dolgozik. Bőrfelületünkön selymesen lágyul, átveszi annak hőmérsékletét és előre komponált lépéssekkel juttatja be hatóanyagait bőrünkbe. A JimJams Beauty kozmetikumai ékes bizonyítékai annak, hogy a hatóanyagaink mellett a szakembereink által az évek során megalkotott és kipróbált legkiválóbb hordozó rendszerekkel is lehet forradalmi bőrápolókat alkotni. 

Hogy bőrápolód ne csak egy választás, hanem „A” választás legyen! 

Minden korosztálynak

A szép és egészséges bőr életkortól függetlenül a 21. sz. szépségideálja. Nem csak külső megítélésünk alapja, hanem belső harmóniánk építő köve is. Velünk született egyensúlyát a káros külső és belső hatások miatt már egészen korai életkortól őrizni kell. Az idő előrehaladtával csökkenő rugalmasságát, hidratációját pedig egyre tudatosabban szükséges kezelni. A JimJams Beauty termékei minden korosztály számára hatékony bőrápolást kínálnak az életkorra jellemző problémaspecifikus hatóanyagokkal. A tini korszaktól egészen az idősebb bőrökig. 

Az életkorral bőröd rugalmassága csökkeni, a hatékony bőrápolásba fektetett motivációd viszont nőni fog! 

Tudatos bőrápolás

A JimJams Beauty hatékonysága 3 egyszerű lépés szinergiájára épül, mely látványosan sokszorozza meg a bőrre felvitt bőrápolók hatékonyságát. A bőrtisztítás finom peelingjét, valamint az azt követő lemosást, egy liposzómás aktiváló gél követ, mely fokozza az ezután alkalmazott hatóanyagok felszívódását. Így a bőrre felvitt krémek nem csak a bőrfelszínen, kellemes érzést maguk után hagyva maradnak meg, hanem abba felszívódva a legmélyebb rétegekben is kifejthetik hatékonyságukat. 

3 okos lépés, melyet pénztárcád és bőröd is meg fog hálálni! 

24 órás feltöltődés

A JimJams Beauty termékei rendszeres használattal minden olyan értékes hatóanyaggal ellátják bőröd, melyekre az, az idő előrehaladtával szomjazik. Speciális összetevői egész nap táplálják a bőr mélyebb rétegeit, hogy feszessége, hidratációja, a szöveteket képző sejtek egészséges működése megmaradjanak. Vitaminjai védenek az oxidatív környezeti hatásoktól, 24 órán keresztül fenntartják a bőr normál immunfolyamatait. 

24 óra, amely alatt Mi gondoskodunk bőröd egészségéről, hogy Te csak magaddal foglalkozhass!

Állítsd meg az időt

Az egészségedre és szépségápolásodra fordított idő csak a Tiéd! Állítsd meg reggel, délben vagy este, bármikor amikor úgy érzed, hogy bőrödnek tisztításra, hidratálásra, táplálásra, vagy egyszerűen csak kényeztetésre van szüksége. A JimJams Beauty bőrápolóival a szépségre fordított idő nem vész kárba, viszont mérhetően hatékonyabb lesz. 

A bőröregedést megállítani nem tudjuk, de a bőrápolást szebbé és hatékonyabbá tenni viszont igen! 

Hogy mindig visszatérj hozzánk

Hitvallásunk, hogy termékeinket folyamatos kutatómunkával, a legkiválóbb minőségű receptúrákkal, vásárlóink visszajelzései alapján jobbá és jobbá tegyük. Hatékonyságukat folyamatosan fejlesszük a hatóanyagokban rejlő lehetőségeket pedig maradéktalanul kiaknázzuk. Mindezt úgy, hogy megőrizzük a hatékony szépségápolásba vetett hitünket és az évek során megszerzett szakmai értékeinket. 

 A JimJams beauty termékcsalád főbb jellemzői:

  • Új generációs hazai ápolócsalád - szépségápolási szakemberek több éves közreműködésével kifejlesztve 
  • 3 fázisú bőrápolás (Tisztítás - Aktiválás - Ápolás) Az egymásra épülő fázisok erősítik egymás hatását a minél optimálisabb bőrápolás érdekében.
  •  Speciális hatóanyag összetétel (a hatóanyagok szinergikusan erősítik egymás hatását)
  • Egymásra épülő termékek
  • Hosszan tartó hatás
  •  Különleges termékkínálat a legszélesebb vásárlói igények kielégítésére
  • Praktikus csomagolás (jól látható információk, könnyen átlátható családok bőrtípusoknak és korosztálynak megfelelően)
  • Professzionális minőség elérhető áron

A szépségápolásban nekünk Te vagy a fontos, Neked pedig mi szeretnénk a legfontosabb lenni!

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK