Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

1. Tulajdonos és weboldal

Jelen weblapok tulajdonosa és üzemeltetője az ALVEOLA Kft. (1143 Budapest, Gizella út 28/a)

Ön a Weblapra történő  belépéssel elismeri, hogy az alábbi  feltételeket és pontokat megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

Informáljuk, hogy az ALVEOLA Kft. a Weblapjain lévő információkat és azok használatának feltételeit bármikor módosíthatja, külön értesítés nélkül.

2. Információk és tartalom

 Weblapunk tartalmát és műszaki struktúráját folyamatosan frissítjük és fejlesztjük. A weblap műszaki vagy tartalmi hibáiért az ALVEOLA Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Nem vállal felelősséget  továbbá az internetes honlap (és annak szerves részei) használatából eredő közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy egyéb  veszteségért, káreseményért, üzleti vagy egyéb kárért.

3. Internetes linkek és kapcsolatok


Partnereink, a weben való eligazodás és web-látogatóink kényelmének érdekében  weboldalainkon idegen weblapokra irányító kapcsolódási pontok és linkek kerültek elhelyezésre. A linkeken elért weblapok adataiért, adatvédelmi magatartásáért és tartalmáért az ALVEOLA Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

4. E-mailek

A Weblap használatával beleegyezését adja , hogy az ALVEOLA Kft. az Öntől érkező leveleket  (a feladó nevének , címének titokban tartásával)  promóciós munkájához felhasználja azt,  vagy annak részleteit az interneten vagy egyéb médiában ismertesse, publikálja.

5. Szerzői jogok és rendelkezések

Weblapjainkon  szereplő anyag, írás, kép,  reklám, alkotás, védjegy, logo, márkajelzés  az ALVEOLA Kft. személyes tulajdona vagy szerződött joga. Így a weboldalakon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. A Weboldal tartalmának bármely része kizárólag az ALVEOLA Kft. engedélyével, annak írásos beleegyezésével használható. Az anyagok másolása, üzleti célra felhasználása, átruházása, feldolgozása, tartalmának módosítása szigorúan tilos.

Olyan magatartás és eszközhasználat, amely a weblapok (beleértve a levelező / chat-elő rendszereket is)  használatát lehetetlenné teszi vagy megnehezíti, tilos. Ezalatt értendők szoftverek, eszközök, vírusok, spammelés és egyéb,  e tárgykörbe tartozó eszköz.

Weblapunkon történő regisztráció során más személy vagy vállalkozás valós vagy valótlan adatait megadni vagy felhasználni  tilos és jogellenes.

6.Megjegyzések

Weblapjaink használatára a magyar adatvédelmi előírások és a magyar jog az irányadó. Mindennemű igény kizárólag Magyarország területén érvényes.

7. A weboldalon felhasznált képek forrása:
www.nopimplesnomarks.com
www.nerdsandnomsense.com

   

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK