JimJams Photonionic Szemkörnyék ránctalanító szett

A JimJams Photonionic készüléke egyedülálló hármas hatással veszi fel a harcot a szem körüli ráncokkal szemben.

+ ajándék JimJams Beauty Vita Lift szérum (JJ3032)

Ajánlott fogyasztói ára: 9.990 Ft
 Ránckezelés és bőrfunkciók élénkítése

Az élénkítő hatás egy negatív ionos anti-stressz hatással egészül ki, mely a készülék által kibocsájtott negatív töltéssel segíti a környezeti ártalmaktól meggyötört bőr egészséges állapotát helyreállítani. A két módszert szinergikusan erősíti a Photolight készülék mikromasszázs hatása, mely mint egy piciny rezgő bőrvasaló segíti a mélyrétegi sejtstimulációt és a ráncok kisimulását.

 Pattanások és gyulladások kezelése

A kék fény tisztátalan bőrre gyakorolt pozitív hatásai már régóta ismertek. A JimJams Photonionic készülék a gyulladt pattanásos bőrök kezelésében is hatékony társ tud lenni. Az eszköz lehetőséget biztosít egy 415nm hullámhosszúságú fényspektrum kibocsájtására, mely ideális a pattanások kialakulásáért felelős propioni baktérium ellen. A kék fény gátolja a fertőzésék kialakulását, illetve tovább terjedését. A speciális fényspektrum hatását a kezelőfej által kibocsájtott pozitív töltés segíti, mely a pórusokban megülő szennyeződések fellazulását és könnyebb eltávolítását.A JimJams Beauty Photoionic szett ajánlott:

  • Ráncos, megereszkedett szemkörnyék feszesítésére piros fénnyel
  • Szem alatti táskák méretének csökkentése kék fénnyel
  • Fáradt, fakó szem körüli bőr frissítésére piros fénnyel
  • Ajkak feletti bőr feszesítésére piros fénnyel
  • Gyulladt pattanások nyugtatására kék fénnyel

A készülék használatáról és ellenjavallatáról bővebben a használati útmutatóban tájékozódhat. 

 Ők már használják a Jimjams Beauty Photonionic készüléket: 

Vámos Erika, a Több mint Testőr műsorvezetője (Tv2)

"A JimJams Photonionic szemkörnyék ránctalanító szett, néhány hónapja állandó társamnak mellém szegődött. Nagyon könnyű beépíteni ezt a mikromasszázst a reggeli rutinba. Mikor semmire sincs igazán időm, mikor még nagy koncentrációt igényel az is, hogy balesetmentesen készítsem el a hajnali kávémat, másik kezemmel már akkor a kis barátomat keresem, aki a vízforraló mellett lakik. Amíg a víz zubogni készülődik, még nagyjából csukott szemmel masszírozni, rezegtetni kezdem a piros fény segítségével a meggyötört bőröm.

Ha semmi nem történne, csak átmelegítene ez a kellemes piros fény, mar akkor is megérné. De ráadásul eltünteti a szem körüli puffadásokat, feltölti a gyűrődéseket, a finom kis ráncokat. Azóta kétszer olyan gyorsan fogy a szemránckrémem, de jó hír, hogy mindet a bőröm tünteti el!  Ja, és már nem is emlékszem, hogy volt-e valaha ráncos a szemem..olyan rég volt :-)"

 

Molnár Henrietta, a Trendközelben műsorvezetője (Viasat3)

"Használata: rendkívül egyszerű, fájdalommentes, kimondottan kellemes és csak pár perc szükséges a szemkörnyék ápolásához.
Tapasztalataim: több napi használat után írom le a véleményemet, mert szerintem ennyi idő kell ahhoz, hogy észrevegyem a hatását.

De igazából már az első alkalommal észrevettem, hogy kisimítja a szem körüli ráncaimat. De azért vártam több napot, mert a biztosra mentem. Minél többet használtam annál jobban halványodtak a ráncaim a szemem körül.....sőt a tükörben szándékosan hunyorogtam, hogy látszódnak- e a ráncaim, de azt kell, hogy mondjam eltűntek. A kék fényes finom masszírozás nagyon fontos lépés, mert már ennek az elvégzését követően kevésbé duzzadt a szem alatti rész. A hatóanyag bevitel vörös fénnyel is kellemes érzetű és hatásos, mellyel még nagyobb eredményt értem el. Reggel simább lett a szem környéki terület és eltűntek a fáradtság jelei. "

 

A JimJams arcápoló szettek megvásárolhatók  Prémium Szépségápolási Webáruházban és az alábbi üzletekben:

  • Nincs megjeleníthető termék

© 2021 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK